Иван Гешев коментира съобщението на СГП за сигнал за евентуално извършено

...
Иван Гешев коментира съобщението на СГП за сигнал за евентуално извършено
Коментари Харесай

Гешев проговори за сигнала срещу бивш вътрешен министър

Иван Гешев коментира съобщението на СГП за сигнал за вероятно осъществено закононарушение срещу правораздаването и срещу финансовата система от бивш министър на вътрешните работи, който сега е депутат.

" Не съм запознат със сигнала до Софийска градска прокуратура, нямам какво да прибавя ", заяви пред публицисти в Търговище главният прокурор, представен от Българска телеграфна агенция.
-->
" Предполагам, че е предоставена инспекция на КПКОНПИ, тъй като това е органът, който би трябвало да прави проверки на лица с имунитет ", добави обвинител номер 1.

По-рано в парламента трима депутати, които са били министри на вътрешните работи, разясниха информацията.

Бойко Рашков от „ Продължаваме Промяната “ избрани информацията като неправилна, подправена, злонамерена и очерняща положителното му име.

Христо Терзийски и Младен Маринов, някогашни вътрешни министри, понастоящем народни представители от парламентарната група на ГЕРБ-СДС, също разясниха дали са въпросните лица, които прокуратурата ревизира за възпрепятстване на правораздаването и пране на пари. Младен Маринов съобщи, че няма информация да е издирван или проверяван. Христо Терзийски съобщи също, че не се разпознава в известието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР